Direct naar de inhoud.

Jongeren organiseren dienst Baptisten Kerk Nieuw-Buinen

  • door:
  • op:

InsightNieuw Buinen – Op 25 mei organiseert de jeugd van de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen een “InSight” dienst.

Niet afwachten tot er wat wordt georganiseerd voor de jeugd, maar zelf de handen uit de mouwen steken was de gedachte van Guus de Laet en Niels Scheper, jonge mensen die behoren bij de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen, zij besloten dat ze zelf ook wel wat konden doen.

Daarom is er 25 mei a.s. de eerste “InSight” dienst in de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen.Een dienst die zich niet specifiek richt op jongeren, maar op iedereen die zich nog jong voelt en iedereen die zich daarbij thuis voelt.

Het voornaamste doel van InSight is mensen tools aan te reiken waarmee ze in het dagelijks leven sterk staan als volgeling van Jezus. Een gave spreker daagt je uit de relatie met God in praktijk te brengen.

Met Giovanni Veldhuis hebben ze voor de eerste dienst gelijk een super spreker geregeld.Giovanni is actief binnen YouthAlive, een organisatie die vooral onder jongeren werkt en jeugdleiders wil ondersteunen in hun werk.Ook is hij spreker bij Leef Zutphen, een dynamische christengemeente die op een eigentijdse manier God’s koninkrijk wil uitdragen. Giovanni is een enorm overtuigend spreker

Doel van de organiserende jonge mensen is om door middel van de blijde boodschap van Jezus Christus alle generaties van deze tijd te bereiken.

De InSight band, gevormd door de vrienden van Niels en Guus, zal de aanbidding verzorgen.In de dienst zullen nummers van Hillsong, Opwekking, Parachute band, Mathijn Buwalda enz. worden gezongen.

De dienst begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.De Baptisten kerk Nieuw-Buinen vindt u aan het Dwarsdiep nr. 9.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal