Direct naar de inhoud.

Voorlichting reumapatiëntenvereniging “ReumActief” in Refaja ziekenhuis

  • door:
  • op:
Refaja ziekenhuis
Refaja ziekenhuis

STADSKANAAL  – In het Refaja ziekenhuis wordt op woensdag 27 november een voorlichting gegeven over het onderwerp “Wat doet de orthopedisch instrumentenmakerij?” Bij de orthopedisch instrumentmakerij kunnen reumapatiënten onder meer terecht voor aangepast schoeisel, voetzorg, prothesen en orthesen, korsetten en elastische kousen.

OIM geeft advies op maat, levert een passend hulpmiddel en biedt ondersteuning bij het gebruik ervan. Tijdens de avond lichten de sprekers ook de vergoedingsregeling van de ziektekostenverzekeraars toe.

De bijeenkomst vindt plaats in de Zwartsenbergzaal op de 1e verdieping en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis.

Belangstellenden kunnen zich tot maandag 17 november opgeven via tel.nr. 06-52430277 of e-mail: info@reumactief.info  Voor informatie kunt u bellen met de reumaconsulent van het Refaja ziekenhuis, te bereiken op tel.nr. 0599 654526 op maandag, donderdag en vrijdag.

De avond wordt in samenwerking met de patiëntenvereniging ‘Reumactief’ Stadskanaal en het Refaja ziekenhuis georganiseerd. Sprekers op de avond zijn dhr. F. Lieben en dhr. S. Lieben van OIM Orthopedie.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal