Direct naar de inhoud.

Spoordok in Musselkanaal krijgt Wifi en witgoedvoorzieningen

  • door:
  • op:

campingMUSSELKANAAL – Gasten van camperplaats en haven het Spoordok in Musselkanaal kunnen vanaf komend vaarseizoen gebruik maken van een wasmachine en een droger. Ook kunnen ze gebruik maken van een beveiligde Wifi voorziening. Dit heeft het college van de gemeente Stadskanaal besloten, naar aanleiding van het verzoek van de raad de mogelijkheden te onderzoeken.

De voorzieningen worden in principe aangebracht voor de start van het vaarseizoen. Door de voorzieningen juist dit jaar aan te brengen kunnen ook de bezoekers van de Landelijke Vereniging voor het Belang van het Historisch Bedrijfsvaartuig (LVBHB) er gebruik van maken.

Zij houden hun reünie van 31 juli tot en met 2 augustus in Musselkanaal, in het kader van de viering van 250 jaar het Stadskanaal en 400 jaar Semslinie. Er worden ongeveer 150 vaartuigen verwacht, die aanleggen in zowel het Spoordok als het kanaal.

De totale kosten voor aanleg van de voorzieningen zijn € 31.000,00. De jaarlijkse kosten bedragen € 6.000,00. Deze kosten worden deels gedekt uit de verhoging van het tarief van de camperplaats van € 7,50 per nacht naar € 8,50 per nacht. Verder zullen gebruikers van de wasmachine en droger per wasbeurt een bedrag betalen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal