Direct naar de inhoud.

Veel vrienden voor Stichting Lucky Joe

  • door:
  • op:
Bomvolle zaal Gossen voor Lucky Joe
Bomvolle zaal Gossen voor Lucky Joe

STADSKANAAL – Stichting Lucky Joe mag zich gelukkig prijzen met zoveel fans en vrienden. Het was namelijk gisterenmiddag afgeladen vol tijdens het benefiet concert in zalencentrum Gossen. Diverse lokale en regionale artiesten hebben hier een spetterend concert gegeven waarvan de entree (ruim 130 betalende gasten) ten goede kwam voor de stichting. De stichting die zo gedupeerd is door de diefstal van hun geluidsapparatuur eind december. Onder de liefhebbers van het Nederlandstalige lied is ‘Stichting Lucky Joe’ een waar begrip. Dina en Joseph Plat (bestuursleden) zorgen ervoor dat beginnende artiesten een podium krijgen. Door de optredens via Stichting Lucky Joe bouwen de artiesten naamsbekendheid op.

Isabella en zanger Arjan Plat
Isabella en zanger Arjan Plat

Om nu iets terug te kunnen doen hebben ze zich spontaan aangemeld om op deze benefietmiddag te zingen in partycentrum Gossen in Stadskanaal. Onder de artiesten was ook een special guest. Het ging om de landelijke bekende Isabella uit de SBS 6 reality ‘ Utopia ’ die ook aardig kan zingen. Isabella maakte bovendien nog tijd vrij om enkele fans van haar thuis te vereren met een bezoekje. Isabella fan mevrouw Schomaker Portier uit Stadskanaal haar dag kon niet meer stuk en was dolgelukkig.

De benefietmiddag was opgezet door Rinus Okken, Anita & Ed en Jeroen Stevens die zelf ook allemaal kwamen zingen. Evenals de nog jonge Drentse zanger Henk-Jan Tangenberg. Hij viel spontaan in voor de zieke Jeffrey Peters. Volle bak dus in zaal Gossen. Een ode aan hun Lucky Joe, die ze allemaal, artiesten en bezoekers, een warm hart toedragen. Binnenkort is er nog een benefiet. Deze wordt gehouden in Nieuw Vennep op 31 januari in Grandcafé Boedha’s.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal