Direct naar de inhoud.

CV De Kloosterwiekers zetten de studio op z`n kop!

  • door:
  • op:

KloosterwiekersRTVS / CARNAVAL – Vrijdag 13 februari waren een aantal leden van Carnavalsvereniging de Kloosterwiekers te gast in de S-Express! Ondanks de drukke dagen i.v.m. de voorbereiding naar het feestelijke gebeuren in en om Ter Apel hadden de heren (en dames) van de Kloosterwiekers toch tijd gevonden (en uitgetrokken) voor een gezellig half uurtje informatieve carnaval in onze studio. Dorien had zich voor deze gelegenheid omgekleed. Het werd een dolle maar vrolijke boel!

Als klap op de vuurpijl werden Alex, Bert Jan en Dorien ook nog eens beloond met een heuse Kloosterwieker medaille! (Zie Facebook) Al met al smaakte het naar meer en het zou zo maar eens kunnen zijn dat je volgend jaar nog veel meer carnaval op je lokale radio aantreft..

Op zaterdag 14 februari wordt voor de 50e keer een Carnavalsoptocht in Ter Apel georganiseerd. Wat in het klein begonnen is, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste carnavalsoptochten boven de rivieren.
Het credo is in veel gevallen: “hoe gekker, hoe mooier”. Al vele jaren doen enkele Duitse carnavalsverenigingen van vlak over de grens mee.
Kijk voor meer informatie over de Kloosterwiekers op http://www.kloosterwiekers.nl/

Uiteraard werd ook het lijflied van de Kloosterwiekers gezongen. Deze hebben we voor je bewaard…



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal