Direct naar de inhoud.

Dames voetbal v.v. Nieuw Buinen al bijna een 50 jaar een begrip!

  • door:
  • op:

dames nwbuinenNIEUW BUINEN – Het komende seizoen staat er ook weer een dames elftal bij v.v. Nieuw Buinen op het veld. Dat is nu al weer bijna een halve eeuw  een feit.
In 1967 is men destijds voor het eerst gestart met een dames elftal. Oprichter van het dames elftal was Dolf Holzapfel, die ondanks zijn gevorderde leeftijd nog steeds actief is als één van de meeste fanatieke jeugd scheidsrechters  bij onze club.
Gerard Stockmeijer is met ingang van het komende seizoen, de nieuwe trainer voor  het dameselftal. Gerard heeft veel ervaring als trainer.
Bij de wekelijkse trainingen  zal hij ondersteund worden door  1e elftal speler Brandon Meems.   Koen Draaier neemt als leider/grensrechter  weer een dubbel rol in bij het dames elftal.

Al met al samenggevat een mooie basis om er weer een mooi en sportief seizoen van te maken.
De toekomst voor het dames voetbal bij v.v. Nieuw Buinen ziet er aldus rooskleurig uit.. De groei van de meisjes afdeling gaat onverminderd door.

Voor volgend jaar heeft  v.v. Nieuw Buinen een Meisjes B, C, D, E en F team.
Ook interesse om eens meer te weten of wil je een keer mee trainen met de dames of meisjes voetbal van  v.v. Nieuw Buinen.
Hiervoor kunt u contact opnemen met  Alie Hulshof, Technisch coordinator meisjes/dames v.v. Nieuw Buinen.

tc-dm@vvnieuwbuinen.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal