Direct naar de inhoud.

Benefietavond voor Hospice Veen en Wolden

  • door:
  • op:
Hospice Veen en Wolden
Hospice Veen en Wolden

STADSKANAAL – Hospice Veen en Wolden organiseert op 12 september a.s. een benefiet avond in Theater Geert Teis. Aanvang 20.00 uur en de kaarten kosten € 15,00. De presentatie van deze avond is in handen van Harm-Jan Riksen. Deze avond is bedoeld om geld bijeen te brengen voor een hospice in de regio Kanaalstreek, Westerwolde en Drentse Monden. Veel mensen dragen het Hospice een warm hart toe, zoals ook blijkt uit de verscheidenheid aan bekende artiesten die belangeloos gaan optreden.

Op deze bijzondere muzikale avond kunt u genieten van: De Stroatklinkers, Rob Scholtens, Klaas Spekken, Ocean Motion, Popkoor Just4Fun, Klevende Liefde en Appelmoos. Na afloop van het concert nodigen wij u uit voor een swingende afterparty in de foyer met de band Ocean Motion onder leiding van Allard Gosens.

Geert Teis en mediagebouw
Teis en mediagebouw

Een hospice is een huis bedoeld voor mensen die, om welke redenen dan ook, niet thuis kunnen sterven. Het hospice zorgt voor rust en begeleiding in de laatste levensfase, zodat je niet alleen hoeft te sterven. Het is de bedoeling om te starten met drie gastenkamers. Om die kamers te realiseren is er geld nodig, heel veel geld. Daarom zal er ook een verloting worden gehouden waar u grandioze prijzen kunt winnen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door de sponsoren die ook deze avond mede mogelijk hebben gemaakt. U kunt meehelpen de benodigde gelden bijeen te brengen door kaarten te kopen voor deze bijzondere avond.

 

Kaartverkoop via www.theatergeertteis.nl of tel. 0599 631731 of aan de theaterkassa van ma. t/m vr. van 13.00 tot 17.00 uur.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal