Direct naar de inhoud.

Burgemeester Galama vrijdagavond te gast in de S-Express

  • door:
  • op:

DJ_GalamaSTADSKANAAL – A.s. vrijdag is Burgemeester Galama weer te gast in het vrijdagavondprogramma de S-Express. Zo`n 4x per jaar schuift ze aan. Het gaat vaak over de meest uiteenlopende zaken.
Bert Jan Brinkman is altijd erg benieuwd naar de huidige stand van zaken in de gemeente Stadskanaal. Maar ook bij Dorien Franken en Alex Bos is “onze burgemeester” een graag geziene gast. “Je kunt haar namelijk alles vragen”, zegt Alex. “Je krijgt overal een antwoord op! Of dat dan ook is wat je graag wilt horen is maar de vraag maar dat is het risico. Het is altijd gezellig en uitermate informatief. Vaak draaien we ook nog even een leuk muziekje op verzoek van de burgemeester. En die keuze is meestal verrassend. Ik ben erg benieuwd wat we deze keer mogen draaien. Misschien start ze de track deze keer wel zelf! (Zie foto)”

Vragen zijn welkom
Zo`n half uurtje is in een mum voorbij. Daarin willen we natuurlijk ook graag zoveel mogelijk vragen van luisteraars beantwoord hebben.
Deze zijn ook deze keer weer van harte welkom via alex@rtvstadskanaal.nl

S-Express
De S-Express is er iedere vrijdagavond vanaf 18.00 uur met het lokale nieuws, uittips, gasten, livemuziek, filmnieuws, het lokale weer, 112nieuws, leuke prijzen en meer…

Burgemeester Galama schuift om 18.30 aan.
Luister je mee?



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal