Direct naar de inhoud.

Nieuwe recreatietas VVV Veenkoloniën overstijgt grenzen

  • door:
  • op:

Recreatie tas VVV Veenkoloniën
Recreatie tas VVV Veenkoloniën
VEENKOLONIËN – Vaarrecreanten die de gemeenten Veendam en Pekela aandoen, krijgen vanaf begin mei 2016 een recreatietas cadeau, met daarin o.a. de nieuwe editie van de recreatiekrant van VVV Veenkoloniën met diverse tips en evenementen, de shopping- en uitkaart Veendam met ‘stadswandelingen’ en de recreatiekaart Veenkoloniën met fietsroutes.

Dit jaar zet de VVV in Veendam echter ook extra in op het versterken van de onderlinge samenwerking met de nabijgelegen toeristische regio’s en zullen in de recreatietas ook folders van Oldambt, Westerwolde en Aa en Hunze te vinden zijn.

Het idee hierachter is dat de toerist niet in grenzen of gebieden denkt maar gewoonweg wil weten wat voor leuks er in de omgeving te doen is. In dat kader brachten Oldambt, Westerwolde en Veenkoloniën eerder al de brochure ‘Groningen zo verschillend’ uit met highlights uit de verschillende regio’s. Ook deze is te vinden in de recreatietas.

Los verkrijgbaar
De recreatiekrant, de shopping- en uitkaart, de recreatiekaart en de folders van Oldambt, Westerwolde en Aa en Hunze zijn ook los verkrijgbaar bij VVV Veenkoloniën aan het Museumplein in Veendam.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal