Direct naar de inhoud.

Reünie oud-leerlingen Prinses Wilhelminaschool/’t Kienholt

  • door:
  • op:
Foto toegezonden door Gonda Grave
Foto toegezonden door Gonda Grave

STADSKANAAL – Oud-leerlingen van de Prinses Wilhelminaschool/’t Kienholt in Stadskanaal, organiseren voor zaterdag 3 september een reünie. De reünie wordt gehouden in het pand van Dansschool Poelman aan de Kerkstraat in Musselkanaal. Thema van de reünie is de tachtiger jaren.

De oud-leerlingen hebben mooie herinneringen aan deze school. Dat was voor hen ook de aanleiding om de reünie te houden. Bertus Boiten is een van de initiatiefnemers en herinnert zich nog goed de leuke sfeer: “Het was echt een hele leuke school. Het was er gezellig en we trokken als leerlingen veel met elkaar op. Als iemand problemen had dan hielpen we elkaar.”

Mede-initiatiefneemster Gonda Grave denkt ook met veel plezier terug aan de leerkrachten van de school. “De leraren stonden achter je. Je kon echt op hun rekenen als je had moeite met de leerstof, maar ook als je privé ergens mee zat. Het was bij de meeste leerkracht dan ook erg gezellig in de klas.”

Ramona Boekholt is ook een van de initiatiefnemers. “Ik zou het bijzonder leuk vinden als ik veel oud-leerlingen en oud-leerkrachten van de school nog weer eens een keertje terug zou zien. Ik wil wel eens weten hoe het nu met hen gaat. Daarom hoop ik ook dat veel oud-leerlingen en oud-leerkrachten op 3 september aanwezig zijn.”

Opgeven voor de reünie kan telefonisch bij Gonda de Roo (06-13398408) of Ramona Boekholt (06-31209292) Aanmelden kan ook via de speciale Facebook-pagina en ook via email: t.kienholt@gmail.com en



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal